Az oldal cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Erről bővebben az adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz. Rendben
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólam

Egyszer volt,...

 

Mindig is érdekeltek a kreatív dolgok - de bevallom diákként technikából nem jeleskedtem, viszont az én jó apukám remek tutajt és minikalapácsot készített nekem beadandóként - iskolás koromban honlapokat készítettem és számítógépes játékok helyett grafikai programokkal szerkesztettem különféle mintákat, rajzoltam, digitalizáltam és örültem neki, hogy valami újat alkothattam.

Ebből a szenvedélyemből indult később az ékszerkészítés. Egy karácsonyra, ajándékként ékszert készítettem a párom nővérének, abból a rajzból, amit még az anyukájától kapott. Az ékszernek akkora sikere volt, én pedig annyira örültem és büszke voltam arra, hogy az ajándékom ilyen hatást ért el, hogy újabb és újabb ékszerek készültek az újabb és újabb megrendelőknek. A hobbim egy kis vállalkozássá nőtte ki magát, és én minden nap ötletelek, terveket készítek új mintákkal és új ékszerekkel.

Várom a nyarat, amiben az egyik kedvenc részem az, amikor a design vásárokon személyesen is találkozhatok és beszélgethetek veletek, a vásárlóimmal, akik épp olyan örömmel viselik a munkáimat, mint annak idején Panni, az első "vásárlóm" is tette.

Miért én? 

1. Egyediség: minden ékszert magam készítek, sok esetben csak 1-1 darabra elég alapanyagom van, így valószínűleg nem fogsz találkozni az utcán az ékszered másával.


2. Odaadás: engem azon elv alapján neveltek, hogy azt kapod vissza mástól, amit adsz neki. Ezt tanultam a nagyszüleimtől, ezt tanultam a szüleimtől és a testvéreimtől, így én is minden ékszert nagy gonddal, szeretettel és odafigyeléssel készítek. Biztos lehetsz benne, hogy olyan csomagot fogsz kapni, amivel meg leszel elégedve.


3. Kétbalkezes garancia: Te vagy az, aki minden születésnap, névnap, karácsony alkalmával csomagolás nélkül adod át az ajándékot, mert jobban járnak, ha ezt a részét nem te végzed? :) Jó helyen jársz, ugyanis itt minden rendelés az általam tervezett díszcsomagolásban érkezik és ha szeretnéd még egy kis kártyát is mellékelek a csomag mellé az üzeneteddel.


4. Ingyenes szállítás: a Rebelle-en nem kell vagyonokat elkölteni, ahhoz, hogy ingyen repüljön hozzád a csomagod, hiszen már 5000Ft feletti vásárlás esetén is automatikusan átáll a rendszer a költség mentes szállításra.


5. Minden regisztrált VIP tag lesz: a VIP tagok pedig használhatják a hűségpont rendszert is. Ami azt jelenti, hogy 2000 forintonként 100 Ft-ot ír jóvá a rendszer az egyenlegeden a teljesített rendelések után. Ezt az összeget bármikor levásárolhatod a későbbiekben.
 

6. 30 napos cseregarancia: Nem volt jó a méret, nem találtad el a megajándékozott stílusát? Küldd vissza nekem 30 napon belül és kicserélem neked egy másik darabra. A cseregarncia részleteiról az ÁSZF-ben olvashatsz.

 

Rólam mondtátok

Számomra nincs jobb érzés annál, amikor visszajeleztek a csomagok megérkezése után és tudom, hogy az ékszerem megtalálta a méltó tulajdonosát! Ha te is szeretnéd megosztani véleményedet bátran írj a dorina@rebelleekszer.hu címre vagy pedig add le értékelésedet a termékoldalakon. Előre is köszönöm, ha szánsz erre 1-2 percet, hiszen visszajelzéseddel nem csak nekem segítesz minél jobb munkát végezni, hanem a többi érdeklődőnek is  segíthetsz a döntésben. :)

"Többedjére vásárolok már ebből a boltból, mert tudom, hogy gyönyörű ékszereket kapok, és 100% megbízható, kedves tulajdonosokat. Most is így történt, köszönöm:)" -  Ő. Edina

"Gyors, precíz ügyintézés. Nagyon meg vagyok elégedve az ékszerrel is és a rendelés lebonyolításával is." - H. Viki

"Olyan, amilyennek vártam:) Barátnőm imádni fogja!" - B. Adrienn

"Csinosak az ékszerek, minden rendben volt a vásárlás során. És a következő vásárláshoz egy plusz kupont is kaptam,kedves gesztus fel fogom használni." - Sz. Szilvi

"Már át is adtam a lányoknak és anyukájuknak. Nagyon tetszett nekik, örömet szereztél a szép alkotásokkal! Kifejezetten ilyen kreatív,egyedi és mutatós ékszereket értékelnek, melyet Londonban viselnek a magyar iskolában és Csillagszemű néptánc csoportban. Nagyon köszönöm a gyors szállítást is! Örülök hogy vannak ilyen tehetséges kézműves alkotók!!!" - S. RitaKíváncsi vagy a többi értékelésemre? A meska fiókomban csemegézhetsz.

Köszönöm, hogy benéztél, köszönöm, hogy követsz engem és a munkáimat és remélem egyszer te is egy Rebelle ékszer boldog tulajdonosa leszel! ;)