Az oldal cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Erről bővebben az adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz. Rendben
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rebelle Blog

Külföldre mész látogatóba? Ezeket vidd ajándékba

Manapság azt a világot éljük, amikor szinte már nem találkozunk olyan fiatallal, akinek ne fordult volna meg a fejében, hogy hasonlóan kortársaihoz külföldre költözik, kint él egy kicsit és világot lát. Gyakran azok, akik élnek ezzel a lehetőséggel életre szóló barátságokat kötnek, sőt mi több: megismerik a nagy Ő-t egy idegen országban és már sokkal több köti őket az adott városhoz, mint a munkahely vagy a tanulási lehetőség.

Hazajönnek karácsonyra, hazajönnek amikor csak tudnak, mert a honvágy nem múlik el soha. Persze ilyenkor hoznak is ajándékokat dögivel és visznek is vissza meglepetéseket a 2. otthonukban élő barátaiknak és a kibővült családjuknak.

De hogy mit vigyünk magunkkal, ha tipikusan magyar termékekben gondolkozunk? Összegyűjtöttem nektek pár tippet ebben a blogbejegyzésben. :)

2018 meghatározó tavaszi színei

Minden évben, jóval a következő év tavaszi szezonja előtt a Pantone közzéteszi a jövő évre vonatkozó meghatározó  divat színárnyalatokat, amit aztán jóformán minden designnal kapcsolatos terület beépít a munkáiba legyen az lakberendezés, öltözködési trendek vagy grafikai tervezés.

Az idei év igazán színes, 16 különböző és egymással jól variálható színárnyalatot találunk benne, amikből párat igyekszem majd én is becsempészni a tavaszi darabokba.  Nézd át a ruhatáradat és a kiegészítőidet: megtalálod köztük az idei év színeit vagy ideje lenne beújítani pár színesebb darabot? :)

Hello FoxPost! Már régóta tervezem, hogy kibővítem a jelenleg elérhető szállítási módok körét azért, hogy minél több választási lehetőségetek legyen. Így esett a választásom a FoxPost csomagautomatás megoldásra, amit magam is nagyon kedvelek, sokszor használom és még sosem csalódtam benne. Fogadjátok a kis Rókit a Rebelle-en is szeretettel. :)

A lenti cikkben pedig a használatáról és a leggyakrabban előforduló kérdésekről olvashattok kicsit bővebben.
Mindent rózsaszínben látok

Amikor a Rebelle webshopját elkezdtem felépíteni roham léptekben kellett dolgoznom, mert elhatároztam, hogy ennek májusig készen kell lennie. A tervek szerint el is készültem vele, de magával a designnal sosem voltam kibékülve. A Rebelle logójában felbukkanó kis origami szívecske ugyanis eredetileg púder rózsaszín volt...

Az ősi magyar motívumok újra beköszöntenek a divatba, hiszen egyre többen térnek vissza az oly sokak által szeretett virágmintás, faleveles és indás mintákhoz, mert ezeket olyan sokféleképpen lehet variálni, hogy szinte nem lehet kifogyni az ötletekből. Én legalábbis nem tudok betelni ezekkel a tradicionális alakzatokkal, olyan gyönyörűek, nőiesek és a szimbolikájuk miatt pedig nagyon érdekesek is.

Eleged van már a tömeg-gyártott silány ékszerekből? Szeretnél végre egyedi lenni, kitűnni kivételes stílusérzékeddel a tömegből? Rebelle ékszer webáruházamban rengeteg féle egyedi fülbevalót, nyakláncot, gyűrűt, sőt már szetteket is találsz, melyekkel garantáltan nem fogsz találkozni az utcán. Hogy lehet ez?

Az egyedi ékszer készítésnek pont az a lényege, mint egy jó étteremnek. Nem olyan hatalmas a választék, viszont ami elérhető, abban nem fogsz kifogást találni, hiszen a legtöbb esetben egy ékszerre való alapanyagom van ahhoz, hogy az elképzelt gyűrűt vagy nyakláncot megmunkáljam.

5 must have nyaklánc típus nőknek

Ahogy a ruhatárunkban is megvannak a kedvenc alapdarabjaink azokra a napokra, amikor magabiztos üzletasszony szerepében kell feltűnnünk vagy amikor csak arra vágyunk, hogy gyorsan elteljen a nap és ezt egy pulcsiban és egy farmerben sokkal könnyebb véghez vinni, úgy az ékszereknél is vannak olyan alap darabok, amiket mindenképp be kell szerezned a gyűjteményedbe. 

Lesz olyan, ami a póló/farmeres napokra egészíti ki az outfitedet és lesz olyan, ami a meetingeken, üzleti tárgyalásokon tesz majd jó szolgálatot neked. Ebben a cikkben bemutatok 5 alap darabot, amire érdemes lesz lecsapni, ha még nem volt szerencsétek hozzájuk.

Magyar ékszer, modern külsőben, hagyományőrző nőknek

​Unod már a plázák és butikok tipikus formavilággal és színárnyalatokkal tarkított tömegékszereit? Szeretnél valami igazán egyedit, amit garantáltan nem látsz szembejönni egy nap ötvenszer az utcán? Szereted a magyar színeket és motívumokat? Fontos számodra a magyar kultúra továbbélése? Webáruházamban nemcsak egyedi kialakítású fülbevalókat, nyakláncokat és gyűrűket találsz, hanem olyanokat is, melyek hűen őrzik a magyarság évezredes szimbólumait.

Magyar motívumok és jelentésük

Az elmúlt években újra nagy népszerűségnek örvendenek a magyar folk motívumok. Ez pedig nem véletlen, hiszen az a szín és formavilág, amit magukban rejtenek igazán feltűnő és különleges. Ma már nem csak hímzésben találkozhatsz ezekkel a színekkel és motívumokkal, hanem például textilt festenek kalocsai mintákkal, grafikusokat ihletnek meg ezek a formák és ékszerek is szép számmal készülnek ezt az örökségünket felelevenítve. Kevesen tudják azonban, hogy minden egyes virágnak és ezek elrendezésének jelentése van, ha kíváncsi vagy, hogy mit jelent a tulipán motívum vagy éppen a kék nefelejcs olvasd el cikkemet.

Egyszerűen elkészíthető pórustisztító arcmaszk Nagyon szeretem ezt az arcmaszkot mert hatásos, egyáltalán nem drága és nem pakolsz vele mindenféle mérget az arcodra, ami sok bolti kencéről nem mondható el. Használd hetente egyszer és búcsút mondhatsz a mitesszereidnek.