Az oldal cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Erről bővebben az adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz. Rendben
Termékek Menü

Magyar ékszer, modern külsőben, hagyományőrző nőknek

Magyar ékszer, modern külsőben, hagyományőrző nőknek

​Unod már a plázák és butikok tipikus formavilággal és színárnyalatokkal tarkított tömegékszereit? Szeretnél valami igazán egyedit, amit garantáltan nem látsz szembejönni egy nap ötvenszer az utcán? Szereted a magyar színeket és motívumokat? Fontos számodra a magyar kultúra továbbélése? Webáruházamban nemcsak egyedi kialakítású fülbevalókat, nyakláncokat és gyűrűket találsz, hanem olyanokat is, melyek hűen őrzik a magyarság évezredes szimbólumait.

A magyar ékszer nemcsak azért gyönyörű, mert hagyományunk telis-tele van meseszép színekkel és motívumokkal, hanem azért, mert ezekkel az ékszerekkel igazán egyedi, stílusos, modern, de mégis hagyományőrző külsőd lesz.

Mivel régóta foglalkozom ékszer készítéssel, számomra nagyon fontos, hogy sose feledkezzek meg arról, honnan is ered a magyar kézművesség, így szívesen használom gyerekkorom kedves emlékeit arra, hogy megjelenítsem a magyar színeket és motívumokat az általam készített ékszerekben.

matyó mintás bőr fülbevaló   matyó tulipános franciakapcsos fülbevaló   matyó mintás csepp alakú üveglencsés fülbevaló

 

Nálam garantáltan egyedi magyar ékszer típusokkal fogsz találkozni, hiszen a legtöbb esetben csak egy darabot készítek az adott gyűrűből, nyakláncból vagy karkötőből, mert számomra nagyon fontos az egyediség megőrzése és az egyéni stílus megtalálása.

Emiatt az általam készített magyar ékszer modellek mind saját elképzeléseim alapján születnek, melyeket a magyar hagyományok, tájak, szimbólumok és minták ihletnek. Továbbá gyerekkori élményeim és emlékeim is megjelennek az ékszereimben, így találkozhatsz matyó mintás, állatokat és virágokat ábrázoló, népművészeti motívumokkal tarkított, illetve autentikus modellekkel is.

Fontosnak tartom, hogy minden egyes vásárlóm elégedett legyen a munkámmal, így ha bármelyik magyar ékszer modellt szeretnéd valahogy még egyedibbé varázsolni, jelezd nekem, hogy a kialakításnál arra tudjak figyelni, amit Te kértél és olyan legyen a végeredmény, amivel elégedett lehetsz. Így van lehetőséged magad megtervezni az ékszert, melyben persze segítek, hogy pont olyan legyen, amit te is megálmodtál.

matyó mintás üveglencsés nyaklánc   matyó tulipános nyaklánc fekete bojttal   matyó tulipán zöld szatén ékszerszett

 

Nézz körül Rebelle ékszer webáruházamban, s találd meg a hozzád legjobban illő magyar ékszer egyikét, mely ha esetleg túl nagy vagy kicsi lenne, bátran jelezd nekem, hogy meg tudjuk beszélni, hogy szeretnéd átalakítani vagy kicserélni rajta valamelyik alkotórészt.

Itt nem nagyüzemben folyik a gyártás, azt kapod, amit szeretnél, hiszen máshogy nem is lehet eleget tenni az egyedi igényeknek. Emiatt ha az a vágyad, hogy magyar ékszer típusokat tudj hordani a hétköznapokban vagy kivételes alkalmakra, jó helyen jársz, hiszen itt Te vagy az első, Neked készítem a meseszép kiegészítőt olyanra, amilyenre szeretnéd.

Tartalomhoz tartozó címkék: magyar ékszer ékszer modellek