Az oldal cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Erről bővebben az adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz. Rendben
Termékek Menü
0

magyar ékszer

2018-01-08 00:00:00

Manapság azt a világot éljük, amikor szinte már nem találkozunk olyan fiatallal, akinek ne fordult volna meg a fejében, hogy hasonlóan kortársaihoz külföldre költözik, kint él egy kicsit és világot lát. Gyakran azok, akik élnek ezzel a lehetőséggel életre szóló barátságokat kötnek, sőt mi több: megismerik a nagy Ő-t egy idegen országban és már sokkal több köti őket az adott városhoz, mint a munkahely vagy a tanulási lehetőség.

Hazajönnek karácsonyra, hazajönnek amikor csak tudnak, mert a honvágy nem múlik el soha. Persze ilyenkor hoznak is ajándékokat dögivel és visznek is vissza meglepetéseket a 2. otthonukban élő barátaiknak és a kibővült családjuknak.

De hogy mit vigyünk magunkkal, ha tipikusan magyar termékekben gondolkozunk? Összegyűjtöttem nektek pár tippet ebben a blogbejegyzésben. :)

2017-10-20 21:08:30

​Unod már a plázák és butikok tipikus formavilággal és színárnyalatokkal tarkított tömegékszereit? Szeretnél valami igazán egyedit, amit garantáltan nem látsz szembejönni egy nap ötvenszer az utcán? Szereted a magyar színeket és motívumokat? Fontos számodra a magyar kultúra továbbélése? Webáruházamban nemcsak egyedi kialakítású fülbevalókat, nyakláncokat és gyűrűket találsz, hanem olyanokat is, melyek hűen őrzik a magyarság évezredes szimbólumait.