Az oldal cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Erről bővebben az adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz. Rendben
Termékek Menü

Írd meg véleményed

Számomra nagyon fontos a vásárlóim véleménye, a ti véleményetek. Azt szeretném, hogy mindig egy kis karácsony, szülinap, ünnep legyen nektek, ha kibonthattok egy Rebelle csomagot, függetlenül attól, hogy van-e valamilyen jeles esemény az életetekben vagy sem. Ehhez pedig hatalmas segítség, ha a vásárlásaitok után visszajeleztek nekem.

Mennyire tetszett a csomagolás? Hogy érkezett meg a csomag? Sokat vártatok rá vagy nagyon kedves és előzékeny volt a futár? Az ékszer olyan, mint amit a képen láttatok? Ajándékba vásároltad, ugye tetszett az ünnepeltnek? :)

Minden, minden érdekel. Ne tartsátok magatokban, mert így minden egyes visszajelzéssel jobb és jobb AHA élményt nyújthatok nektek! :)

Ha felavattátok az ékszert vagy ha megkaptátok a csomagot küldjetek nekem képet róla és cserébe megajándékozlak titeket egy 10% kuponnal is. A képet a dorina@rebelleekszer.hu címre várom vagy pedig postoljatok a facebook oldalon.