Az oldal cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Erről bővebben az adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz. Rendben
Termékek Menü
0

Egyedi ékszer készítés a tudatos és stílusos nőknek

Eleged van már a tömeg-gyártott silány ékszerekből? Szeretnél végre egyedi lenni, kitűnni kivételes stílusérzékeddel a tömegből? Rebelle ékszer webáruházamban rengeteg féle egyedi fülbevalót, nyakláncot, gyűrűt, sőt már szetteket is találsz, melyekkel garantáltan nem fogsz találkozni az utcán. Hogy lehet ez?

Az egyedi ékszer készítésnek pont az a lényege, mint egy jó étteremnek. Nem olyan hatalmas a választék, viszont ami elérhető, abban nem fogsz kifogást találni, hiszen a legtöbb esetben egy ékszerre való alapanyagom van ahhoz, hogy az elképzelt gyűrűt vagy nyakláncot megmunkáljam.

Így biztosan nem fogod látni másnap minden barátnőd kezén az újdonsült gyűrűdet például, hiszen amennyiben van saját elképzelésed, keress bátran az elérhetőségeim egyikén, hogy az egyedi ékszer készítés pont olyan legyen, amilyet megálmodtál.

Dóri egyedi ékszer szettje
Egyedi ékszer készítés - Dóri szettje

Emiatt akár kész szetteket is rendelhetsz tőlem, amelyek olyan díszítéseket és formákat fognak kapni, amilyeneket Te szeretnél. Így amikor felveszed az új nyaklánc, fülbevaló és karkötő szettet, mindenki azt fogja kérdezni, hol találtál ilyet, s Te csak annyit kell mondj, sehol, külön csináltattam, mert elegem lett a tömeges, unalmas és megszokott ékszerekből.

Egy könnyen társítható alap darabot szeretnél, mint ahogy Dóri is kérte vagy valamilyen extravagáns, színes- tarka, hangsúlyos ékszert álmodtál meg? Oszd meg velem elképzeléseidet és hozzunk létre közösen egy olyan egyedi ékszert, amit évekig büszkén hordhatsz majd.

Nézd végig először ékszer kínálatomat, s ha nem találtál számodra megfelelőt, bátran írj nekem, hogy meg tudjuk tervezni azt az ékszert, amire Te vágysz, ami a Te stílusodat tudja kiteljesíteni, hogy személyiségedet az ékszereid által is ki tudd fejezni a világnak. A mintákat tekintve sem kell mindenképp a webáruházamban lévő motívumokra hagyatkoznod, hiszen ha olyan ötleted van, ami nem szerepel az online felhozatalban, szívesen segítek akár megtervezni is, és ha szükséges, javasolok többféle lehetőséget, hogy milyen foglalatba érdemes milyen típusú díszítéseket tenni, melyek fel tudják dobni az outfitedet.

Az egyedi ékszer készítés a tömeges gyártás miatt kicsit eltűnt, de hiszem, hogy minden nő megérdemli a stílusának és egyéniségének megfelelő kialakítású ékszereket. Számomra fontos, hogy a Vásárlóim elégedettek legyenek az általam készített ékszerekkel, így ha esetleg nagy vagy kicsi lett egy megrendelt gyűrű, vagy valami nem tetszik rajtuk esetleg, bátran lépj kapcsolatba velem, hogy át tudjuk alakítani a kiszemelt ékszert.

Az ékszer készítés iránti lelkesedésem pont abból fakad, hogy különféle típusú embereknek érdekes és egyedi kialakítású ékszereket készíthetek, mely során kapok egy szeletet a másik ember életéből is, emiatt közelebb tudok kerülni a Vásárlóimhoz.

Szeretnél tőlem egyedi ékszert rendelni? Oszd meg velem elképzeléseidet:


Tartalomhoz tartozó címkék: ékszer készítés egyedi ékszer