Az oldal cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Erről bővebben az adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz. Rendben
Termékek Menü
0

30 napos cseregarancia

Tudom milyen frusztráló néha interneten vásárolni. Én is szeretem felpróbálni az ékszereket, látni a méretüket, érezni a súlyukat, ezt pedig egy webshopban történő vásárlás nem tudja visszaadni 100%-osan, és semmi sem frusztrálóbb, mint másnap ajándékot találni és bízni benne, hogy ismerjük annyira a másik ízlését, hogy örömmel viselje majd, amit tőlünk kapott.

Mivel számomra mindig is az volt a fontos, hogy egy WoW élménnyel zárjátok be magatok után a kis webshopom online, képzeletbeli ajtaját szeretnék nektek lehetőséget adni, hogy korrigálni tudjátok a választásból eredő bakikat vagy pedig, ha bármelyik ékszer a rendeltetésszerű használat közben megsérül, akkor ne legyetek szomorúak és legyen lehetőségetek kicseréltetni a rendeléseteket.

Éppen ezért a webáruházban rendelt ékszereket a vásárlástól számított 30 napon belül kicserélhetitek vagy értékét levásárolhatjátok, amennyiben teljesülnek a következő feltételek:

  • rendeléseteket számlával tudjátok igazolni
  • rendeléstől számítva nem telt el 30 nap
  • a termék oda-visszapostázásának költsége titeket terhel
  • más termék vásárlása esetén a régi ékszer értéke megegyezik az új kiválasztottal

A garancia abban az esetben érvényes, amennyiben rendeltetésszerű használat mellett sérült meg az ékszer vagy mérethiba miatt nem vagytok elégedettek az ékszerrel, illetve a megajándékozott mást nézett ki magának a boltban és szeretnétek azt erre lecseréltetni. Cseregaranciát az egyedileg, rendelésre, saját preferenciák alapján elkészített ékszerekre nem tudok vállalni. Ezek az ékszerek rátok lettek szabva, így továbbértékesíteni sem tudom már. Természetesen, ha az ékszer rendeltetésszerű használat közben megsérül, szívesen javítom neked.

Mi nem számít rendeltetésszerű használatnak?

  • az ékszert nagyobb víztömegnek, vegyszernek, kozmetikai anyagoknak tettétek ki, emiatt a fém oxidálódott, a textil vagy papír betét sérült, elázott
  • használat során a textil ékszerek óhatatlanul ki lesznek téve a szennyeződéseknek, ezeket a szennyeződéseket óvatosan mosószódás vagy szódabikarbónás nedves törlőronggyal ti is tudjátok tisztítani, ezt a feladatot meghagynám nektek, így nem kell a postázással sem bajlódnotok és otthon 5 perc alatt visszaadhatjátok az ékszer régi báját

Mit kell tennetek, ha szeretnétek élni a cseregaranciával?

Írjatok kérlek egy üzenetet a dorina@rebelleekszer.hu címre 30 napos cseregarancia tárggyal. A levélben adjátok meg a vásárlás teljesítése után kiküldött számla sorszámát, illetve a terméket, amit cserélni vagy javíttatni szeretnétek. Ezt követően a részleteket megbeszéljük emailben.